Welkom

Welkom op de site van Bouwbedrijf Verhoeven.

Wij verzorgen aanbouw, opbouw, badkamer, toilet, metselen, voegen, daken, lijmwerk, stucwerk- en schoorsteen voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Budel maar ook België behoort tot de mogelijkheden.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons Bedrijf

Bouwbedrijf Verhoeven is een vertrouwd adres voor al uw aanbouw, opbouw, badkamer, toilet, metselen, voegen, daken, lijmwerk, stucwerk- en schoorsteen.

Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van aanbouw- en opbouw.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Budel maar ook België behoort tot de mogelijkheden.

Onze diensten bestaan uit aanbouw, opbouw, badkamer, toilet, metselen, voegen, daken, lijmwerk, stucwerk- en schoorsteen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in aanbouw- en opbouw.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Referenties

Bouwbedrijf Verhoeven werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

 • 18-11-13 | Dhr. Ham, Eindhoven

  Prima werk, heel flexibel, veel ervaring en heel goed meedenken: Leo Verhoeven heeft onze schoorsteen heel netjes gerenoveerd! Zeer tevreden en heb hem al aan diverse mensen aanbevolen.

 • 12-11-13 | Dhr. Peulen, Reuver

  In de eerste instantie was de afspraak dat onze schoorsteen opnieuw gevoegd zou worden, tijdens de werkzaamheden bleek de schoorsteen dermate slecht dat alleen voegen geen zin meer had. In overleg met de vakman besloten om de schoorsteen geheel te verwijderen. Duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en prijs. Schoorsteen is uiteindelijk vervallen en het dak is hersteld en met pannen afgewerkt. Eindresultaat mag er zijn!

 • 15-10-13 | W. Joosten

  Met bouwbedrijf Verhoeven is het binnen de vooraf afgesproken kaders prettig samenwerken.

 • 15-10-13 | John van Rooy

  correct en plezierig